Roland Böhme IVH Yönetim Kuruluna tekrar seçildi

JBL Genel Müdürü Roland Böhme tüm üye evcil hayvan gereçleri üreticilerinin siyasi ve ekonomik çıkarlarını temsil eden IVH'nin (Industrieverband Heimtierbedarf e. V = Evcil Hayvan Gereçleri Sanayi Birliği) yönetim kurulu seçimlerinde tekrar IVH Yönetim Kuruluna seçildi.

Roland Böhme IVH'deki görevlerini JBL Genel Müdürü olarak yürüttüğü mesainin yanı sıra seve seve ve her zamanki adanmışlıkla yerine getirecek denli önemli görüyor.

Özellikle de egzotik hayvanların ithaline yasak getirilmesinin konuşulduğu bu zor politik ortamda IVH üyelerinin çıkarlarının yetkin bir biçimde temsil edilmesi büyük önem taşıyor. IVH başkanlığına ise yine Georg Müller (Interquell GmbH) seçilmiş bulunuyor.

© 15.12.2014 JBL GmbH & Co. KG