Ücretsiz JBL GarantiePlus ile şimdi daha da güvenli

JBL'nin teknik ürünlerini satın alanlar şimdi daha da güvende, çünkü JBL onlara iki yıl ek garanti armağan ediyor. Ürününüzü iki yıllık üretici garanti süresi içerisinde çevrim içi kaydettirin.

Servis ürünü GarantiePlus JBL ürününüz için, satış tarihinden itibaren bir çok ekstra ile birlikte. Genişletilmiş garanti hakkınızı boşa harcamayın, çünkü JBL'nin ürünleri uzun yıllar kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Kaydınızı bir posta kartıyla yaptırmak yerine rahat koltuğunuzda oturarak yaptırabilir ve ek avantajların tadını hemen çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ürününüzle ilgili maksimum güvenlik, güvenli ve hızlı servis, özel güncelleme ve bilgiler ve yeni bir JBL ürününün piyasaya sürülmeden önceki özel tasarım aşamalarına katılma şansını kaçırmamalısınız.

Bunun için sadece bir kaç dakikaya, satın alma belgesine ve JBL teknik ürününüzün seri numarasına ihtiyacınız var. Bunun nasıl işlediğini ve sahip olacağınız tüm avantajların listesini şuradan bulabilirsiniz: GarantiePlus