Yeni JBL Hidrometre ile daha kaliteli bir yaşam

The JBL Hidrometre Tuzlu su akvaryumlarında tuz oranını ölçmek için bir ölçü silindiri içeren ölçüm seti. Ölçüm akvaryumun dışında gerçekleştirilir. Su yüzeyi hareketli olan akvaryumlarda ölçüm imkansız değildir ama çok zordur.

Test silindiri dipte güvenli ve su geçirmeden durabilir. Cam silindirin dayanıklılığı, okuma hassasiyeti ve paketlemesi JBL tarafından daha da geliştirilmiştir. Yeni, daha büyük ve vidalı altı dayanıklıdır ve kir üzerinde kir oluşmasını önler.

Yeni kalite kontrol sistemi ile hidrometrenin iç kısmında bulunan ölçü birimleri ve sıcaklık ölçümü büyük bir hassasiyetle yapılır. JBL Hassas ölçüm cihazının fiyatı talebe göre değişiklik gösterebilir.