Popüler JBL ProScan uygulaması şimdi 11 dilde

Akıllı telefonla popüler su analizi yaklaşık iki yıldır piyasada. Uygulamaya her ay yeni özellikler eklendi ve kullanıcıların istekleri uygulamaya kondu. Dünya genelinde gerçekleştirilen yarım milyonu aşkın ölçüm ve 170 bin ölçüm kaydıyla Benim JBL'im 110 binden fazla kullanıcı uygulamayı ve ölçüm prosedürünü tüm yönleriyle test etti ve ürünü olumlu buldu. Bu da yeni dilleri eklemek için yeterli bir nedendi. Uygulamayı Almanca, İngilizce ve Fransızca'nın yanı sıra şimdi ücretsiz olarak İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Felemenkçe, Polonyaca, Portekizce, Rusça ve Türkçe dillerinde de sunuyoruz.

Bu yıl sona ermeden akıllı telefon ile benimJBL'm dünyası arasındaki tek yönlü iletişimi (tek yönlü bir yola benzeyen) iki yönlü bir şekle dönüştürecek bir veri eşleştirmesi için büyük bir güncelleme daha yapılacak.

JBL PROSCAN Uygulama yalnızca akvaryumların, havuzların ve suyun analizi için tam donanımlı bir su testi olarak değil, mevcut damla testi serisi için de basit bir tamamlayıcı olarak kullanılacak. Akıllı telefonla 60 saniye içerisinde en önemli parametrelerin hızlı bir özeti son derece kolay bir şekilde sağlanabilecek. Güvenilir, basit ve benim JBL'm dünyası ile bağlantılı.